Rødvine Menu

Rødvine

Terra Andina - Bold Cabernet Sauvignon 299,- / Glas 69,-

Central Valley, Chile
100% Cabernet Sauvignon. Delikat frugtduft med noter af røde frugter, mørk chokolade og vanilje. Velafbalanceret og fyldig frugtsmag med bløde tanniner.

Alameda - Zinfandel 359,- / Glas 79,-

Californien, USA
Zinfandel. Få oplevelsen af en yderst fremragende frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade, der samtidig krydres delikat med et strejf af peber og lakrids.

J. Moreau & Fils - Pinot Noir 379,- / Glas 79,-

Bourgogne, Frankrig
100% Pinot Noir. Det er en vin med flot rubinrød farve, elegant duft af små røde frugter (især kirsebær, solbær og jordbær). Fyldig, rund og blød smag med et strejf af egetræ og vanilje, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

14 Hands Winery - Merlot 359,-

Washington, USA
En elegant og letdrikkelig Merlot med delikat duft af brombær, blommer, kirsebær og mokka. Fyldig, blød og velafbalanceret frugtsmag samt en lang eftersmag.

Bertani - Valpolicella Ripasso 399,-

Veneto, Italien
85% Corvina Veronese, 10% Merlot og 5% Rondinella. Silkeblød og velafbalanceret Ripasso med god fylde og frugt. Meget let at elske.

Mommessin - Grande Mises Saint-Amour 389,-

Beaujolais, Frankrig
Black Gamay-druer med hvid juice. Intens rødviolet farve og en delikat duft af sorte frugter. Blød, frisk og harmonisk frugtsmag med bløde tanniner.

Villa Molino - Amarone della Valpolicella 519,-

Pays d’Oc Languedoc I.G.P., Frankrig
50% Corvina, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Cabernet. Fyldig og krydret, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter.

Domaine Maldant Pauvelot - Savigny-Les-Beaune 450,-

Bourgogne, Frankrig
100% Pinot Noir. En flot og elegant vin med en klar og dyb kirsebærrød farve samt delikat og let røget duft med noter af solbær, kirsebær, kanel og peber. Smagen er frugtig, fyldig, blød og rund med et elegant strejf af peber, bløde og velafrundede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Ferraton Père & Fils - Châteauneuf-du-Pape 579,-

Rhône, Frankrig
Grenache samt en smule Syrah og Mourvèdre, lagret på egetræsfade i 15 måneder. En flot vin med kompleks duft af kirsebær, blommer, læder og ristede kaffebønner samt et strejf af kanel. Kødfuld og saftig smag med bløde tanniner.

Viberti Giovanni - Buon Padre Barolo D.O.C.G. 559,-

Piemonte, Italien
100% Nebbiolo-druer, der er dyrket i Langhe. En utrolig elegant rødvin med lys rubinrød farve. Delikat og kompleks duft af tørret frugt, krydderier og vilde blomster. Fyldig og tør frugtsmag med noter af skovbund og læder. Behagelig afslutning.