Menu ala Carte

Menu ala Carte

Selskab

For bedst mulig service, fortrækkes det, ved selskaber over 8 personer, at der betales samlet. Vi henviser til at “mobilepay” gæsterne imellem.

 

Studie pris

Studenderpris 3 retters menu 179,- eller 3 retter med 3 glas vin 339,- fra søndag til torsdag . Fremvisning af studenterkort

Kunde info.

Ingen af vores hovedretter indeholder gluten!.

Priser:

2 retter der gælder forret og hovedret 179,-

med vinmenu 289,-

3 retter  for  199,-

med vinmenu 389,-

Der serveres et glas pr. ret ved vinmenuen

  Forretter:

Carpaccio af røget dyrekølle

Røget Laksetatar Mango chutney

Tiger rejer Hvidvinsdampet

Balsamico, pinje kerner, parmesan

Hummersuppe Honning, lime og ristet croutons

***

Hovedretter:

Frit valg

Kalve Ribeye

Rosa stegt, pure, rosmarin sky + 45,-

Lamme culotte

Provencalsk, pure, sauce Espanyol

Farseret unghane

chorizo, pure, Sennepssauce

Stegt laks Gratineret

m urter dertil pure og dagens sauce (spørg tjener)

Alle hovedretter  serveret med dagens kartofler og sæsonens grønsager. Der tillægges 45 kr. hvis kalvefilen købes som et tilbud eller del af en menu. Ingen af vores hovedretter indeholder gluten.

***

 Dessert:

Bailey chokolade fondant

Frisk frugt,sorbet is (Ventetid 15 min)

Creme Brûlée

Med hvid chokolader,frisk frugt, coulis, is.

Oste platte + 39,-

Fra det sydlige Europa , nødder, kiks, frugt

Der tillægges 39 kr. hvis oste platten købes som et tilbud eller del af en menu.

MENU FRA 01/11/2018

Forretter.

Røget laks roulade -sissam citrus vinegraet- små salat.

Ande confit – valnødder- figner balsamico- glace.

Røget dyrekølle-balcamico pinjekerne-parmesan.

Hummerbisque suppe- crouton.

Stegt andebryst- appelsinsauce- puré.

Rosestigte ribeye –  Madagaskar pebersauce -puré +45,-

Provencalsk Lamme culotte- Espanyol sauce – puré.

ovnbagt laks-gratineret -med urter og dagens sauce (spørge venligst betjening)

Alle hovedretter blive serveret med dagens kartofler og sæsonens  grøntsager.

Desserter.

Creme brullee- frugt- coulis-is .

Chokolade fondant -sorbet is.

Oste platte fra det sydlige europa-nødder og frugt+39,-

Gourmet.

Carpaccio

Hummerbisque suppe.

Rosestigte oksemørbrad

Dessert

Oste platte.

Priser

369,-  3 retter menu

med 3 glas vin + 180,-

399,- 4 retter menu

med 4 glas vin + 240,-

439,- 5 retter

med 5 glas vin + 299,-